Înghețată de lavandă și migdale prăjite cu smochine calde
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți migdale, zahăr, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Înghețată De Lavandă Vegană, Smochine caramelizate cu miere de lavandă și smântână, și Smochine Umplute Cu Brânză Cremă De Lavandă.
Instrucțiuni
Așezați zahărul și lavanda într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat. Aruncați orice bucăți mari.
Combinați laptele, 1/2 cană de miere și gălbenușurile de ou într-o cratiță grea la foc mediu. Gatiti pana cand amestecul este usor gros si acoperiti spatele unei linguri (aproximativ 8 minute), amestecand continuu (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se adaugă pudră de lavandă, amestecând până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Se răcește 2 ore.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; amestecați migdalele. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Burniță rămase 2 linguri de miere în partea de jos a vasului.
Așezați smochinele, cu părțile tăiate în jos, în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când smochinele sunt fragede. Întoarceți smochinele; adăugați port în farfurie și ungeți smochinele cu amestec de miere.
Coaceți încă 5 minute. Puneți înghețata în boluri și serviți cu smochine și sos.