Înghețată de ghimbir cu cremă coagulată și tulpină
Crema coagulată & stem ginger ice cream este un desert care servește 8. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte plin de grăsimi, zahăr tos, ghimbir de tulpină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Felie De Curmale Cu Banane De Ceai Earl Grey Și Înghețată De Ghimbir Cu Tulpină, Cremă coagulată se desparte, și Modul de modă veche: cremă coagulată și biscuiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți laptele și smântâna coagulată într-o tigaie antiaderentă. Răzuiți semințele din păstaia de vanilie, adăugați păstăia și semințele în lapte și smântână și aduceți aproape la fierbere. Lăsați deoparte 20 de minute.
Cremă gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un castron. Aduceți laptele și smântâna înapoi la fierbere, îndepărtați păstaia de vanilie, apoi turnați amestecul pe gălbenușurile de ou, amestecând tot timpul.
Strecurați amestecul înapoi în tigaia curățată și gătiți la foc blând, amestecând continuu, până când amestecul s-a îngroșat și acoperă ușor spatele unei linguri de lemn. Nu lăsați amestecul să fiarbă sau se va coagula.
Se toarnă înapoi în castron și se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește peste noapte. A doua zi, amestecați într-un aparat de înghețată, amestecând ghimbirul și siropul în amestec chiar înainte de congelare. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, puteți turna amestecul într-un recipient puțin adânc, acoperiți și congelați până când este ferm, dar nu tare, apoi bateți într-un robot de bucătărie până când este neted. Re-înghețați și repetați procesul de 2-3 ori mai mult. A se păstra la congelator până când este necesar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.