Înghețată de ciocolată-nucă de cocos fără lactate Roman

Înghețată de ciocolată-nucă de cocos fără lactate Roman
Înghețata de ciocolată-nucă de cocos fără lactate a lui Roman ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 1147 calorii, 13g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte de cocos, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată de ciocolată-nucă de cocos fără lactate Roman, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o sită cu ochiuri fine într-un castron mare așezat peste un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Într-o cratiță mare, bateți laptele de cocos și siropul de agave la foc moderat până la cald. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți zahărul și pudra de cacao. Se amestecă treptat în 1 cană de lapte cald de cocos până se omogenizează, apoi se amestecă gălbenușurile. Răsturnați pasta de cacao în cratiță și amestecați până se amestecă. Gatiti crema la foc moderat, batand constant, aproximativ 6 minute, pana cand este foarte fierbinte si usor ingrosata; nu lăsați să fiarbă. Strecurați imediat crema în vasul pregătit și amestecați vanilia. Se amestecă crema până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Lapte De CocosLapte De Cocos
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați înghețata într-un recipient mare de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
5
Într-o tigaie mică, prăjiți fulgii de nucă de cocos la foc mic până se rumenesc ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
7
Serviți înghețata acoperită cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista