Înghețată de ciocolată netedă și moale Bi-Rite Creamery
Inghetata de ciocolata neteda si moale a lui Bi-Rite Creamery ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 1184 calorii, 14g de proteine, și 90g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Inghetata cu lapte de unt a lui Bi-Rite Creamery, Înghețată balsamică de căpșuni Bi-Rite Creamery, și Înghețată de Cardamom portocaliu cara Caran de la Bi-Rite Creamery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru bază: într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile doar pentru a le rupe, apoi bateți jumătate din zahăr (6 linguri). Pune deoparte.
Într-o tigaie grea din oțel inoxidabil, combinați pudra de cacao cu zahărul rămas (6 linguri).
Bateți aproximativ 1/4 cană de lapte pentru a face o pastă, adăugând puțin mai mult lapte, după cum este necesar, pentru a-l face neted și uniform. (Dacă adăugați laptele dintr-o dată, acesta va fi plin de cocoloașe.)
Bateți laptele rămas, smântâna și sarea și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în castron cu gălbenușurile de ou. Repetați, adăugând încă 1/2 cană de smântână fierbinte în vasul cu gălbenușurile. Revenind la tigaia cu smântână de pe aragaz, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca crema în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână din vas înapoi în tigaie.
Continuați să gătiți amestecul cu grijă la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, acoperă partea din spate a unei spatule și lasă un semn clar când treceți degetul peste el, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se strecoară baza printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un recipient curat. Puneți recipientul într-o baie de gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece. Apoi acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider baza timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Adăugați vanilia la bază și amestecați până se omogenizează. Congelați în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, congelați cel puțin patru ore.