Înghețată De Ciocolată Mexicană

Înghețata mexicană de ciocolată este o fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, bețișoare de scorțișoară, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele. Într-un 4-qt. cratiți la foc mediu, aduceți smântână, lapte, ciocolată mexicană, ciocolată neîndulcită, bețișoare de scorțișoară și semințe de vanilie și păstăi la foc mic.
Îndepărtați amestecul de cremă de pe foc și lăsați să se absoarbă 20 de minute. Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea în vasul unui mixer în picioare și bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ou este gros și galben pal, 2 până la 3 minute.
Întoarceți amestecul de cremă la foc mediu și aduceți doar la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o strecurătoare într-un bol curat; aruncați bețișoarele de scorțișoară și păstaia de vanilie. Cu mixerul care rulează la viteză medie, turnați 1/2 cană amestec de cremă în amestec de ouă. Stropiți încet în amestecul de cremă rămas, continuând să amestecați pe măsură ce mergeți.
Se toarnă această cremă în cratiță. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mic până la mediu-mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă puțin și ajunge la 170 pe un termometru.
Se toarnă cremă într-un castron și se pune într-o baie de gheață (un castron mai mare cu gheață și apă rece).
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, 10 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Congelați crema într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient de plastic etanș și congelați până la întărire, cel puțin 5 ore.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
Culoare roz roz, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, lychee tropicale și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, Cireșe roșii și caprifoi. Se usucă cu un corp mediu, gură rotundă și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest Rosa este un vin versatil pentru a se împerechea cu alimente, deoarece poate rezista bucătăriilor complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni unixcoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.