Înghețată De Ciocolată Cu Nucă De Cocos-Migdale

Înghețată De Ciocolată Cu Nucă De Cocos-Migdale
Nucă de cocos-migdale ciocolata inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Almond Joy Ciocolată Și Înghețată De Nucă De Cocos, Înghețată de ciocolată-migdale cu nucă de cocos, și Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare; amestecați bine cu un bici. Adăugați treptat jumătate și jumătate și lapte, amestecând până se amestecă bine. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește 10 minute sau până când amestecul ajunge la 160, amestecând constant cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se ia de pe foc; se amestecă extractele. Se răcește la temperatura camerei și se răcește cel puțin 2 ore. Amestecați nuca de cocos, migdalele și toppingul fierbinte de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
(23)(23)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată de 4 litri; înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați cel puțin 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista