Înghețată De Ciocolată
Ciocolata inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 255 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitor de ouă, baton de ciocolată cu lapte, pachete îndulcitor fără calorii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 2 căni de lapte evaporat într-o cratiță medie; lăsați să stea 5 minute. Gatiti la foc mediu pana cand gelatina se dizolva si amestecul ajunge doar la fierbere. Se amestecă treptat aproximativ 1 cană de amestec de lapte fierbinte în înlocuitor de ou; se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 2 minute suplimentare (nu fierbeti).
Scoateți din căldură. Se amestecă restul de 2 căni de lapte și vanilie.
Combinați cacao și îndulcitor într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte, amestecând până la neted. Se amestecă bomboanele tocate. Se răcește aproximativ 30 de minute doar până la rece, amestecând ocazional (nu supraîncărcați).
Turnați amestecul de ciocolată în recipientul congelator al unui congelator de 4 litri transformat manual sau electric. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă; lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de servire.