Înghețată De Cafea

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., înghețata de cafea ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 1156 calorii, 16g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 707 de fani. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați sare, cafea măcinată, boabe de cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Înghețată de cafea de casă și o șansă de a câștiga aparatul de cafea Keurig + aprovizionarea anului de încântare Internațională, și Înghețată De Cafea sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lapte abrupt cu zahăr, boabe de cafea, sare și smântână:
Încălziți laptele, zahărul, boabele de cafea întregi, sarea și 1/2 cană de smântână într-o cratiță medie până când este destul de cald și aburit, dar nu fierbe. Odată ce amestecul este cald, acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de 1 oră.
Puneți crema rămasă într-un castron peste baia de gheață cu sită:
Se toarnă restul de 1 cană de smântână într-un castron metalic de dimensiuni medii, așezat pe gheață peste un castron mai mare. Puneți o strecurătoare de plasă deasupra bolurilor. Pune deoparte.
Temperați gălbenușurile de ou: reîncălziți amestecul de lapte și cafea, la foc mediu, până când din nou fierbinte și aburit (nu fierbe!). Într-un castron separat, bateți gălbenușurile împreună. Turnați încet amestecul de lapte și cafea încălzit în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele cald, dar nu fierte de acesta. Răsturnați gălbenușurile de ou încălzite înapoi în cratiță.
Încălziți amestecul de cafea cu lapte de ou până se îngroașă: amestecați constant amestecul de cremă la foc mediu cu o spatulă rezistentă la căldură, cu fund plat, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatula, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura aproximativ 10 minute.
Se toarnă crema prin filtru și se amestecă în cremă. Apăsați boabele de cafea din strecurătoare pentru a extrage cât mai mult din aroma de cafea. Apoi aruncați fasolea.
Se amestecă vanilia și cafeaua măcinată fin și se amestecă până se răcește.
Răciți și procesați în aparatul de înghețată: răciți bine amestecul în frigider, apoi congelați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.