Înghețată De Bere Cu Nuci
Nutty bere inghetata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Funcționează bine ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână vanilie, frișcă, bere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Înghețată De Bere Cu Nuci, Vineri Happy Hour: Cocktail De Bere Cu Rădăcină De Nuci, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare răcit, amestecați frisca, berea, zahărul brun și vanilia până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă amestecul în congelatorul de înghețată de 1 litru. Congelați conform instrucțiunilor producătorului, 20 până la 25 de minute. În acest moment, înghețata va fi moale.
Îndoiți nucile în amestecul de înghețată.
Transferați în recipient congelator de 1 1/2 litru cu capac; capac. Congelați cel puțin 4 ore.