Înghețată cu rubarbă pentru 2
Înghețată cu rubarbă pentru 2 ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,02 USD per porție. O porție conține 607 calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Chevre Cheesecake cu compot de rubarbă și fistic confiat și Crispy Rhubarb Pockets .
Instrucțiuni
Puneți rubarba într-o tavă de copt neunsă de 28 cm x 18 cm.
Se presară cu zahăr; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când. Se răcește ușor. Procesați într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Transferați într-un castron; se acopera si se da la frigider pana se raceste.
Se amestecă sucul de lămâie. Într-un castron, bate smântâna până se formează vârfuri tari. Se amestecă treptat în amestecul de rubarbă.
Transferați într-o mică adâncime de 1 qt. recipient congelator. Congelați, descoperit, timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Acoperiți și congelați peste noapte.