Înghețată Cu Rom
Rum inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 546 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ROM, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna, laptele, 1/2 cană zahăr brun și nucșoară la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând.
Între timp, amestecați ouăle, rămânând 1/4 cană de zahăr brun și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cremă într-un flux lent, amestecând. Întoarceți-vă în cratiță și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când amestecul se acoperă cu spatele lingurii și înregistrează 175 km F pe un termometru cu citire instantanee (nu fierbeți).
Strecurați imediat crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol metalic. Se amestecă romul și se răcește cremă cel puțin 6 ore.
Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, aproximativ 2 ore.
* Crema de rom poate fi răcită până la 24 de ore.* Inghetata pastreaza 1 saptamana.