Înghețată Cu Caramel
Caramel inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Combinați smântâna, jumătate și jumătate și semințele de vanilie într-un castron mare și puneți-le deoparte.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mare și amestecați până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Se pune la foc mediu-mare și se fierbe.
Lăsați să fiarbă până când amestecul devine de culoare chihlimbar închis și miroase prăjit, aproximativ 5 până la 7 minute. Scoateți imediat de pe foc și adăugați încet amestecul de smântână, amestecând până se încorporează uniform. Puneți cratița în aragaz și puneți-o la foc mediu-mic pentru a se încălzi.Între timp, bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare până la galben pal, aproximativ 5 minute.
Șoptind constant, turnați încet aproximativ 1 cană de sos de caramel în ouă.
Se toarnă amestecul de ouă înapoi în cratiță cu sosul de caramel rămas, se amestecă sare și se gătește la foc mic, amestecând continuu până când este la fel de vâscos ca înghețata topită și se acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Se ia de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un vas mare rezistent la căldură.
Așezați vasul peste baia de apă cu gheață pentru a se răci, aproximativ 10 până la 15 minute, amestecând ocazional.Odată ce baza de înghețată este rece, acoperiți și puneți la frigider pentru a se răci complet, cel puțin 3 ore sau peste noapte. Odată ce este răcit, congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Înghețata se va păstra la congelator timp de 1 săptămână.