Înghețată Cu Brânză De Căpșuni

Înghețată Cu Brânză De Căpșuni
O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă 75 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., căpșuni Cheesecake inghetata ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, cremă de vanilie nondairy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, cremă, zahăr și coaja de lămâie până se amestecă. Îndoiți în topping biciuit și căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
3
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista