Înghețată Cu Brânză Cremă De Citrice

Înghețată Cu Brânză Cremă De Citrice
Glazura de brânză cu cremă de citrice necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 338 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr pudră, extract de vanillan, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această înghețare. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Tort de citrice cu glazură de frișcă de lămâie, Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Prep: 10 min.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista