Înghețată Cu Banane Cu Unt De Arahide

Unt de arahide Bananan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1311 calorii, 26g de proteine, și 102G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână lapte praf fără grăsimi, unt, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați bananele și presărați bananele cu zahărul. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, timp de 3 pana la 5 minute, sau pana cand bananele sunt moi.
Combinați bananele, laptele și untul de arahide într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel sau într-un blender și pur și simplu până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o cratiță și amestecați 3/4 cană de smântână. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand amestecul incepe sa se abureasca; urmăriți-l cu atenție și asigurați-vă că nu fierbe.
În timp ce amestecul se încălzește, combinați smântâna rămasă, laptele praf, amidonul de porumb, sarea și vanilia într-un castron mic și amestecați până se omogenizează și ambele pulberi s-au dizolvat.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie și aduceți la fierbere la foc mic, amestecând continuu.
Bateți amestecul până se omogenizează și fierbeți amestecul la foc foarte mic, amestecând continuu, timp de 2 minute sau până se îngroașă. Dacă amestecul este aglomerat, strecurați-l printr-o sită.
Transferați lichidul fierbinte într-un recipient de depozitare și apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului pentru a preveni formarea unei piele. Puneți la frigider amestecul neacoperit până când este complet răcit (sub 40 cm.f).
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați amestecul într-un recipient etanș de depozitare și congelați până se întărește. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă.
Retipărit cu permisiunea Scoop: 125 de înghețate de specialitate din cele mai bune Creameries ale națiunii de Ellen Brown, Circulator2011 Running Press