Înghețată
Inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1825 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, apă, bomboane de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Se macină cookie-urile, batoanele de caramel, bomboanele de ciocolată și bomboanele cu unt de arahide de ciocolată separat (nu prea fine) într-un robot de bucătărie și se întind pe 4 farfurii. Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Folosind o lingură mare de înghețată, scoateți un "bolovan" mare și rotund de înghețată și folosiți 2 furci pentru a o rostogoli într-unul sau mai multe toppinguri de pământ pentru a acoperi. Transferați cu grijă" bolovanul", cu furculițele, pe foaia de copt pregătită. Continuați să faceți cât mai mulți "bolovani". Acoperiți foaia de copt cu plastic și puneți-o în congelator în timp ce faceți sosul.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță cu fund greu la foc mediu. Dă-i o agitație. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați-l să fiarbă, fără a agita, până când siropul se gătește până la un caramel, 10 până la 15 minute. Pe măsură ce zahărul se caramelizează, puteți învârti tigaia pentru o culoare uniformă.
Scoateți din căldură. Adăugați cu grijă untul (zahărul va balona ca un nebun). Apoi, purtând o mănușă de cuptor pentru a vă proteja mâna, amestecați.
Se adaugă crema și se amestecă până se omogenizează.
Serviți "bolovanii" cu sosul de caramel.