În Jos-Acasă Mazăre Cu Ochi Negri
Down - Home Black-Eyed Peas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 352 calorii. Un amestec de frunze de dafin, mazăre cu ochi negri, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
Alegeți mazărea, clătiți-le și puneți-le într-un cuptor olandez mare sau o oală de supă cu apă. Aduceți fasolea la fiert timp de 2 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
Se amestecă cârligele de șuncă, ceapa, țelina, sarea, piperul de cayenne și frunza de dafin; aduceți la fierbere, acoperiți oala și fierbeți până când cârligele de șuncă sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă okra și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin înainte de servire.