Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere

Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere
Reteta Apple pui cârnați Brunch panglica se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.32 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 489 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ulei de măsline, cartofi dulci, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cârnați Brunch Braid, Ouă Benedict Brunch Braid, și Ouă Benedict Brunch Braid.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți și amestecați cârnații de mere-pui, cartofii dulci, țelina, ceapa roșie, ardeiul gras roșu și usturoiul în uleiul fierbinte până când legumele sunt fierte, dar nu moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper negru. Amestecați jumătățile de struguri în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și rozmarinul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați foi de foietaj pe o foaie mare de copt. Folosiți un sucitor pentru a aplatiza foile de foietaj și uniți-le de-a lungul unei margini lungi într-o foaie mare. Începând cu o margine lungă, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia benzi în produse de patiserie la aproximativ 1 1/2 inci distanță și 3 inci adâncime. Repetați fâșiile de tăiere în marginea lungă opusă, lăsând o franjură de fâșii de patiserie tăiate pe fiecare margine opusă și o fâșie largă de patiserie netăiată în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Întindeți umplutura uniform pe centrul netăiat al foii de patiserie; aruncați linguri de amestec de brânză albastră peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Împletiți patiseria ridicând o bandă de patiserie stânga și dreapta, traversând cele două benzi peste umplutură și răsucind o dată pentru a se uni. Repetați împletirea produselor de patiserie pe toată rola, traversând perechi opuse de benzi peste umplutură și răsucind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Presărați patiseria cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista