Împachetări de pui la grătar
Rețeta de pui la grătar la grătar ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 73 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, brânză cheddar ușoară, 3 linguri. kraft zesty pansament italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la grătar Italian la grătar, Împachetări De Pui La Grătar, și Împachetări De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Periați puiul cu pansament. Grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până când este gata (165F), periați cu 1/4 cană de sos în ultimele minute.
Lingura sos rămas în jos centre de tortilla; top cu pui, brânză și roșii. Îndoiți în părțile opuse ale tortilelor; rulați în stil burrito.
Grătar, cu cusătura în jos, 8 până la 9 min. sau până se rumenesc, întorcându-se după 5 min.