Împachetări Cu Sushi Cu Fructe De Mare

Împachetări Cu Sushi Cu Fructe De Mare
Reteta fructe de mare sushi împachetări ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 67 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcov, orez sushi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Împachetări Cu Salată De Fructe De Mare, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În 1 cratiță antiaderentă de 1/2 litru, încălziți orezul și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când toată apa este absorbită și orezul este fraged. Între timp, puneți tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale în congelator pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Stropiți oțet de orez peste orez în timp ce ridicați și pufați orezul; întindeți orezul într-o tigaie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se pune la congelator timp de 5 minute pentru a se răci complet.
4
Pe suprafața de lucru, așezați 1 rulou cu laturile scurte în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Întindeți 2 linguri de cremă de brânză pe toată suprafața ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Întindeți 3/4 cană de orez răcit peste cremă de brânză, lăsând 1 1/2 inci de margine scurtă superioară fără orez. Începând cu 1 inch de la marginea scurtă de jos, aranjați rândul îngust de morcov, rândul de ardei gras și rândul de carne de crab transversal peste orez. Deasupra cărnii de crab, așezați 2 jumătăți de ceapă, alternând capetele, astfel încât să existe un capăt verde și un capăt alb pe fiecare parte. Apăsați toate straturile în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
CrabmeatCrabmeat
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Aduceți marginea inferioară a ruloului peste umpluturi la marginea superioară a orezului; trageți marginea inferioară a ruloului înapoi spre fund, răzuind orezul în rulou și umpluturi pentru a face o rolă fermă (asigurați-vă că nu există spații de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Rulați, lăsând crema de brânză să sigileze ruloul. Înfășurați în folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase, făcând încă 2 rulouri. Refrigerați rulourile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare. Pentru a servi, tăiați capetele fiecărei role; tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se servește cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista