Împachetări Cu Sushi Cu Fructe De Mare

Împachetări Cu Sushi Cu Fructe De Mare
Reteta fructe de mare sushi împachetări ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 67 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcov, orez sushi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Împachetări Cu Salată De Fructe De Mare, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În 1 cratiță antiaderentă de 1/2 litru, încălziți orezul și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când toată apa este absorbită și orezul este fraged. Între timp, puneți tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale în congelator pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Stropiți oțet de orez peste orez în timp ce ridicați și pufați orezul; întindeți orezul într-o tigaie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se pune la congelator timp de 5 minute pentru a se răci complet.
4
Pe suprafața de lucru, așezați 1 rulou cu laturile scurte în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți 2 linguri de cremă de brânză pe toată suprafața ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți 3/4 cană de orez răcit peste cremă de brânză, lăsând 1 1/2 inci de margine scurtă superioară fără orez. Începând cu 1 inch de la marginea scurtă de jos, aranjați rândul îngust de morcov, rândul de ardei gras și rândul de carne de crab transversal peste orez. Deasupra cărnii de crab, așezați 2 jumătăți de ceapă, alternând capetele, astfel încât să existe un capăt verde și un capăt alb pe fiecare parte. Apăsați toate straturile în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
CrabmeatCrabmeat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Aduceți marginea inferioară a ruloului peste umpluturi la marginea superioară a orezului; trageți marginea inferioară a ruloului înapoi spre fund, răzuind orezul în rulou și umpluturi pentru a face o rolă fermă (asigurați-vă că nu există spații de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați, lăsând crema de brânză să sigileze ruloul. Înfășurați în folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase, făcând încă 2 rulouri. Refrigerați rulourile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare. Pentru a servi, tăiați capetele fiecărei role; tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se servește cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista