Reteta fructe de mare sushi împachetări ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 67 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de morcov, orez sushi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Împachetări Cu Salată De Fructe De Mare, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În 1 cratiță antiaderentă de 1/2 litru, încălziți orezul și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când toată apa este absorbită și orezul este fraged. Între timp, puneți tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale în congelator pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Stropiți oțet de orez peste orez în timp ce ridicați și pufați orezul; întindeți orezul într-o tigaie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se pune la congelator timp de 5 minute pentru a se răci complet.
4
Pe suprafața de lucru, așezați 1 rulou cu laturile scurte în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Întindeți 2 linguri de cremă de brânză pe toată suprafața ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Întindeți 3/4 cană de orez răcit peste cremă de brânză, lăsând 1 1/2 inci de margine scurtă superioară fără orez. Începând cu 1 inch de la marginea scurtă de jos, aranjați rândul îngust de morcov, rândul de ardei gras și rândul de carne de crab transversal peste orez. Deasupra cărnii de crab, așezați 2 jumătăți de ceapă, alternând capetele, astfel încât să existe un capăt verde și un capăt alb pe fiecare parte. Apăsați toate straturile în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Crabmeat
Grăsime De Porc înapoi
Pâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
7
Aduceți marginea inferioară a ruloului peste umpluturi la marginea superioară a orezului; trageți marginea inferioară a ruloului înapoi spre fund, răzuind orezul în rulou și umpluturi pentru a face o rolă fermă (asigurați-vă că nu există spații de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Rulați, lăsând crema de brânză să sigileze ruloul. Înfășurați în folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase, făcând încă 2 rulouri. Refrigerați rulourile 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare. Pentru a servi, tăiați capetele fiecărei role; tăiați fiecare rolă în 8 felii.