Împachetări Cu Salată De Crab Albastru

Împachetări Cu Salată De Crab Albastru
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 176 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de salată bibb, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Crab, Salată picantă de crab și Avocado, și Crabul Mornay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați carne de crab și următoarele 4 ingrediente la pansament, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
3
Scurgeți amestecul de carne de crab, rezervând 1/4 cană de pansament. Se amestecă amestecul în frunze de salată și se servește cu pansament rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
CrabmeatCrabmeat

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista