Împachetări cu frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți

Împachetări cu frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți
Învelișurile de frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, zahăr, sos de stridii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Împachetări cu frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți, Curry Soban Și Castravete Savura, și Salată Verde Cu Cod, Salată De Castraveți, Gust De Arahide Și Nuoc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul și zahărul într-un castron mic până se dizolvă zahărul; pus deoparte pentru a fi folosit ca pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați castravetele, țelina, chile și ghimbirul într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă pansamentul în gust cu linguri după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Măcinați tulpinile de coriandru, usturoiul și ghimbirul în mini procesor pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pastă de coriandru și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4
Adăugați pudră de curry; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați benzi de calmar și chile. Se amestecă până când calmarul este aproape fraged, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul de pește, sosul de stridii și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Adăugați cremă de nucă de cocos și bulion de pui. Se amestecă până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Aranjați frunzele de betel pe platou. Folosind lingura cu fante, acoperiți fiecare frunză cu amestec de calmar. Lingura savura peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BetelFrunze De Betel
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista