Împachetări cu frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți
Învelișurile de frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, zahăr, sos de stridii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Împachetări cu frunze de Betel cu calmar curry și gust de castraveți, Curry Soban Și Castravete Savura, și Salată Verde Cu Cod, Salată De Castraveți, Gust De Arahide Și Nuoc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul și zahărul într-un castron mic până se dizolvă zahărul; pus deoparte pentru a fi folosit ca pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați castravetele, țelina, chile și ghimbirul într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă pansamentul în gust cu linguri după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Măcinați tulpinile de coriandru, usturoiul și ghimbirul în mini procesor pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pastă de coriandru și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
4
Adăugați pudră de curry; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați benzi de calmar și chile. Se amestecă până când calmarul este aproape fraged, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul de pește, sosul de stridii și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Sos De Pește
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Adăugați cremă de nucă de cocos și bulion de pui. Se amestecă până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cremă De Nucă De Cocos
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Aranjați frunzele de betel pe platou. Folosind lingura cu fante, acoperiți fiecare frunză cu amestec de calmar. Lingura savura peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Betel
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal