Împachetări Cu Friptură La Grătar Mediteraneană
Această rețetă face 30 de porții cu 83 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mentă, sos de vinaigretă grecească, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Împachetări Vegetale La Grătar Mediteraneene, Împachetări cu friptură la grătar, și Turcia Mediteraneană Împachetează.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Se amestecă pansamentul și menta până se amestecă.
Combinați portocalele, ceapa și brânza într-un castron mediu.
Adăugați jumătate din amestecul de pansament; se amestecă ușor.
Friptură la grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la gătit până la coacere medie (160F), periați frecvent cu amestecul de pansament rămas.
Scoateți friptura de pe grătar; lăsați să stea 5 min.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri. Tortilla de Top cu amestec de carne și portocale; rulati.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.