Împachetări cu curcan, slănină și Guacamole
Reteta curcan, Bacon și guacamole împachetări ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 15 minute. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos taco, salată română, curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Guacamole Împachetări, Burgeri de curcan cu Bacon Guacamole cu ardei poblano prăjiți, și Curcan Bacon Avocado Collard Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați avocado, sos taco și sare de usturoi.
Întindeți aproximativ 1 lingură pe fiecare tortilla.
Top tortilla cu curcan; se întinde cu orice amestec de avocado rămas. Se acoperă cu slănină, salată verde și ardei gras.
Îndoiți părțile laterale ale fiecărei tortilla; rulati.
Tăiați fiecare în jumătate.
Serviți imediat sau înfășurați fiecare sandviș în folie de plastic, apoi dați-l la frigider până la servire sau până la 24 de ore.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.