Împachetări cu ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră

Împachetări cu ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră
Învelișurile de ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză de capră, roșii înăbușite, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, Ardei Grași Umpluți Cu Brânză Quinoan Și Capră, și Ravioli Cu Brânză De Capră Cu Ardei Gras Și Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați roșii conservate cu sucuri. Gatiti pana cand lichidul se ingroasa usor, aproximativ 15 minute. Condimentează amestecul de ciuperci cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
4
Încălziți tigaia mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1 tortilla în tigaie și gătiți până când este flexibilă, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați pe suprafața de lucru. Lingură 1/6 din amestecul de ciuperci în bandă pe jumătatea inferioară, lăsând marginea de 2 inci în lateral. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză, 2 linguri de ceapă, 2 linguri de coriandru, 1/6 de ardei și roșii, apoi 1/2 cană de frunze de spanac. Ori în părți de tortilla peste umplere; ori în sus de jos și să continue să se rostogolească în sus, anexând de umplere. Repetați cu tortilele rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CiuperciCiuperci
TomateTomate
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista