Împachetări cu ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră

Învelișurile de ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză de capră, roșii înăbușite, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, Ardei Grași Umpluți Cu Brânză Quinoan Și Capră, și Ravioli Cu Brânză De Capră Cu Ardei Gras Și Unt Brun.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșii conservate cu sucuri. Gatiti pana cand lichidul se ingroasa usor, aproximativ 15 minute. Condimentează amestecul de ciuperci cu sare și piper.
Încălziți tigaia mare la foc mare.
Adăugați 1 tortilla în tigaie și gătiți până când este flexibilă, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte.
Așezați pe suprafața de lucru. Lingură 1/6 din amestecul de ciuperci în bandă pe jumătatea inferioară, lăsând marginea de 2 inci în lateral. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză, 2 linguri de ceapă, 2 linguri de coriandru, 1/6 de ardei și roșii, apoi 1/2 cană de frunze de spanac. Ori în părți de tortilla peste umplere; ori în sus de jos și să continue să se rostogolească în sus, anexând de umplere. Repetați cu tortilele rămase și umplutura.