Împachetări Cu Ceapă Verde
Ceapa verde este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână carne de vită, cremă de brânză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ardei și ceapă împachetează, Împachetări cu ceapă de curcan și primăvară, și Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de ceapă verde, astfel încât să rămână doar o cantitate mică de verde.
Îndoiți feliile de carne de vită în jumătate pentru a forma triunghiuri.
Întindeți feliile cu cantități egale de cremă de brânză.
Așezați ceapa verde pe crema de brânză.
Rulați feliile de carne de vită, astfel încât tulpinile de ceapă verde să iasă ușor.