Zăbrele Piersic-Plăcintă Cu Mere

Zăbrele Piersic-Plăcintă Cu Mere
Lattice piersic-mere plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 445 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, mere de gătit, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu piersici cu zăbrele, Plăcintă cu piersici cu zăbrele, și Plăcintă Cu Zăbrele De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, modelați fiecare jumătate în rundă turtită. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Încălziți cuptorul la 218°.cu sucitor cu făină, rulați 1 rundă de patiserie în rotundă cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, amestecați zahărul, 1/4 cană de făină și scorțișoara. Se amestecă piersicile și merele. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste umplutură. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Rulați alte produse de patiserie rotunde în rotunde de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Tăiați rotund în benzi de 1/2 inch.
11
Așezați 6 benzi peste umplutură. Pentru a face partea superioară a zăbrelelor, țeseți o bandă transversală prin centru, pliind mai întâi fiecare altă bandă care merge în sens invers. Continuați să țeseți zăbrele, plierea înapoi a benzilor alternative înainte de a adăuga fiecare bandă transversală, până când zăbrele este completă. Tăiați capetele benzilor. Îndoiți marginea tăiată a crustei inferioare peste capetele benzilor, construind o margine înaltă; sigiliu și flaut. Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se răcește pe suportul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Se servește ușor cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista