Zuppa de Farro

Zuppa de Farro
Zuppa de Farro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orzul perlat, frunzele de cimbru, frunzele de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Zuppa di Farro (supă italiană de Farro), Serios Italian: Zuppa di Farro, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați farro - ul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Scurgeți farro-ul într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Așezați farro și 8 căni de apă într-o cratiță de 6 litri și încălziți la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Adăugați pancetta, ceapa, usturoiul și cimbrul în cratiță și gătiți la foc mediu timp de 10 minute sau până când pancetta se rumeneste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă farro, bulionul, roșiile, busuiocul și ardeiul negru și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
BusuiocBusuioc
BulionBulion
FarroFarro
8
Serviți cu brânza, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista