Zucchini Umplute Savuroase

Zucchini Umplute Savuroase
Dovleceii umpluți savuroși ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zucchini Umplute Savuroase, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Pâine De Dovlecei Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute. În timp ce ceapa și usturoiul se gătesc, feliați dovleceii pe jumătate pe lungime și îndepărtați carnea interioară cu o lingură. Lăsați o coajă groasă de 1/2 inch în jurul dovlecelului; tăiați carnea de dovlecel scoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați carnea de dovlecel, cubul de bouillon și nucile în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand cubul de bouillon s-a dizolvat si carnea de dovlecel este fierbinte, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 cană de brânză Cheddar, se amestecă bine și se ia de pe foc. Lăsați amestecul să se răcească, apoi bateți în 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Bouillon CubeBouillon Cube
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați cojile de dovlecei într-un vas de copt și umpleți cu amestecul de nucă-brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați aproximativ 1/4 cană de brânză Cheddar mărunțită deasupra fiecărui dovlecel umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se rumeneste și clocotește și umplutura este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista