Zucchini Timbales
Timbalele de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 147 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piure De Timbale De Cartofi, Timbale De Rădăcină De Țelină, și Timbale de Broccoli cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în bucăți de 1/2 inch. Într-un robot de bucătărie sau blender, rotiți-vă în firimituri grosiere; ar trebui să aveți 2/3 cană.
Clătiți dovleceii și tăiați și aruncați capetele.
Tăiați în runde groase de 1/8 inch.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați firimiturile de pâine adesea până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-un castron.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie și creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă dovlecelul, usturoiul, oregano tocat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și amestecați des până când dovlecelul este rumenit și moale atunci când este presat, cu 7 până la 10 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile prăjite, parmezanul și mai multă sare și piper după gust.
Ulei generos de șase până la opt ramekine (1/2 - până la 3/4 cană) cu 1 lingură de ulei de măsline. Împărțiți amestecul de dovlecei uniform între ramekins și apăsați ferm.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 5 minute sau până la 4 ore (Vezi notele).
Clătiți și miez roșiile; tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați 3 felii de roșii pe fiecare dintre cele 6 până la 8 farfurii de salată sau cină. Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a ramekinelor și inversați timbalele de dovlecei pe roșii; dacă este necesar, țineți fiecare ramekin și farfurie împreună și agitați ușor pentru a elibera. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de oregano.
Adăugați mai multă sare și piper după gust. Dacă doriți, stropiți puțin ulei de măsline peste roșii după gust.