Zucchini Stratificat Ragu Coace

Zucchini Stratificat Ragu Coace
Zucchini stratificat Ragu coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 424 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, frunze de rozmarin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați ragu & spanac Paste coace, Stratificat Taco Coace, și Fără Plăcintă Cu Lămâie Stratificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați două tigăi cu jumătate de foaie de 17x12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați dovleceii într-un singur strat în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Coaceți 20 de minute sau până aproape fraged. Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, străpungeți cartofii cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Puneți cartofii pe prosopul de hârtie cu microunde în cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la 6 minute sau până când este gătit parțial. Se răcește 10 minute. Curățați și feliați subțire cartofii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă vinul, roșiile, pasta de roșii, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 7 minute, amestecand ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbit.
9
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu-mic. Se amestecă făina și restul de 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bulbuc. Adăugați treptat lapte, amestecând continuu, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Se amestecă rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
11
Întindeți jumătate din sosul de carne în vasul de copt. Se acoperă cu felii de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Așezați jumătate din feliile de dovlecei peste cartofi; se presară cu 1/2 cană de brânză. Repetați straturile cu sosul de carne rămas, dovlecelul rămas și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Se toarnă sosul alb deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
15
Coaceți descoperit 45 până la 55 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista