Zucchini-Roni Pizza
Zucchini-Roni Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 996 calorii, 46G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, condimente, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Mac-Daddi-Roni, Crock Pot Carne De Vită A Roni, și Brânză Mac 'n' hock-a-roni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Dacă utilizați ardei roșii în borcan, scurgeți-i foarte bine și uscați ardeii cu prosoape de hârtie.
Așezați ardeii într-un robot de bucătărie și măcinați pulsul într-o pastă.
Răspândiți pasta într-un strat subțire pe o coajă subțire de crustă. Pastă de top cu felii subțiri de brânză mozzarella proaspătă afumată.
Așezați discurile de dovlecel feliate foarte subțire într-un bol mic și combinați cu ingredientele rămase. Aruncați bine discurile pentru a acoperi uniform cu condimente. Discurile de dovlecel vor avea o aromă similară cu pepperoni. Tocmai ai făcut zucchinironi!
Aranjați feliile de zucchinironi în jurul plăcintei: cât de puțin sau cât doriți, dar nu suprapuneți feliile sau plăcinta va fi umedă.
Coaceți direct pe suportul cuptorului sau pe o tigaie de pizza perforată preîncălzită.
Coaceți 10 minute pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit sau, până când brânza este Bulbuc și auriu și marginile pizza sunt clare.
Sfaturi: cum să frigeți ardei roșii: pentru a prăji în cuptor, preîncălziți broilerul la cea mai înaltă setare. Înjumătățiți ardeii roșii și rupeți semințele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de prăjituri. Ardeți ardeii până când pielea este complet neagră. Lăsați ușa cuptorului întredeschisă în timp ce ardeii se prăjesc pentru a lăsa aburul să scape.
Așezați ardeii înnegriți într-un sac mare de hârtie maro și închideți bine.
Lăsați ardeii să stea 10 minute sau până când sunt suficient de răciți pentru a se manipula. Cojiți piei departe de carnea de ardei roșu și aruncați piei. Pentru a prăji ardeii pe grătarul exterior, lăsați ardeii întregi și prăjiți acoperiți la foc mare pe o sobă cu gaz sau aproape de cărbuni. Urmați metoda de mai sus pentru a coaja.
Dacă piața dvs. nu transportă brânză mozzarella proaspătă afumată, puteți înlocui 1 1/2 căni de Gouda afumată mărunțită (randamentul grătarului de aproximativ 8 uncii de brânză).