Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Zucchini-morcov Salsan. Această rețetă face 15 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Dovlecei, Brioșe De Dovlecei Cu Morcovi, și Sote De Morcov Dovlecel.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună primele 12 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți, sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu chipsuri de tortilla asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.