Zucchini-Morcov Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Zucchini-morcov Salsan. Această rețetă face 15 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Dovlecei, Brioșe De Dovlecei Cu Morcovi, și Sote De Morcov Dovlecel.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 12 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți, sau până la 24 de ore.
Se servește cu chipsuri de tortilla asortate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.