Zucchini-Morcov Salsa

Zucchini-Morcov Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Zucchini-morcov Salsan. Această rețetă face 15 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Dovlecei, Brioșe De Dovlecei Cu Morcovi, și Sote De Morcov Dovlecel.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună primele 12 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți, sau până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se servește cu chipsuri de tortilla asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista