Zucchini la grătar și pizza cu ierburi

Zucchini la grătar și pizza cu ierburi
Zucchini la gratar si planta Pizzan este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1128 calorii. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Zucchini la grătar cu sare de plante și Feta, Pizza la grătar cu Harissan și salată de ierburi, și Pizza cu ierburi la grătar cu Mozzarellan afumat și busuioc.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți apa și zahărul în vasul unui mixer de suport și presărați drojdia deasupra; lăsați să se odihnească până când amestecul bule, aproximativ 5 până la 10 minute. Între timp, amestecați făina și sarea într-un castron mare pentru a rupe orice bulgări. Când drojdia este gata, adăugați amestecul de făină și uleiul de măsline și amestecați, folosind cârligul de aluat, la cea mai mică viteză până când aluatul pare mărunțit, aproximativ 1 până la 2 minute. Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este neted și foarte elastic (ar trebui să îl puteți întinde de 2 până la 3 inci fără a se rupe), aproximativ 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
2
Întoarceți aluatul din mixer, formați-l într-o bilă și puneți-l într-un vas mare de amestecare cu ulei. Întoarceți-vă pentru a acoperi aluatul în ulei, apoi acoperiți cu un vas curat și umed și lăsați să se odihnească într-un loc cald până când își dublează dimensiunea, aproximativ 30 până la 45 de minute. (Alternativ, refrigerați aluatul și lăsați să crească cu 12 până la 24 de ore înainte de utilizare.) Puneți aluatul în jos și formați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți grătarul la mediu-înalt (aproximativ 375 grade F) și frecați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și dovlecelul într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi. Grătați dovleceii, acoperiți, întorcându-se rar, până când sunt fragede și carbonizate, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
3
Transferați dovleceii fierți într-un bol și adăugați oțetul de vin roșu și fulgii de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă pentru a acoperi. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți grătarul la mediu-înalt (aproximativ 375 grade F) și frecați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți-vă mâinile, puneți jumătate din aluat (aproximativ 1 kilogram) pe o bucată de hârtie pergament și apăsați aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Stropiți aluatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați aluatul, cu ulei în jos, pe grătar și îndepărtați hârtia pergament. Grătați aluatul până se rumenesc, se prăjesc și se formează urme de grătar pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți aluatul, periați cu 1 lingură de ulei și acoperiți cu jumătate din mozzarella. Acoperiți cu jumătate din dovlecel și jumătate din brânza de capră. Închideți grătarul, verificând și rotind după cum este necesar pentru a evita arderea, până când aluatul este ușor carbonizat și brânza este topită, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați pizza pe o tăietură, acoperiți cu jumătate din frunzele de busuioc și jumătate din roșiile uscate la soare și serviți. Repetați pentru a face oa doua pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista