Zucchini La Grătar
Zucchini la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca o garnitura foarte preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Zucchini la grătar cu brânză albă și flori de dovlecel, Zucchini La Grătar, și Zucchini La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați dovlecelul pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri ulei, întorcând dovlecelul de mai multe ori pentru a acoperi ambele părți cu ulei.
Presărați pe ambele părți usturoi, oregano, mentă, sare și ardei roșii și negri.
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la înălțime. Dacă veți folosi un grătar de legume, preîncălziți-l și el.
Aranjați dovleceii pe grătar sau grătar și gătiți 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați pe un platou și aranjați-l într-un model atractiv.
Stropiți 1 lingură ulei peste dovlecel; garnisiți cu pene de lămâie.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.