Zucchini Gratin
Gratinul de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.5 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați alt, amidon de cartofi, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Zucchini e Pomodori Gratinati (dovlecei si rosii gratinate), Zucchini Gratin, și Zucchini Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
puneți dovlecelul într-o strecurătoare, presărați sarea. Aruncați pentru a acoperi uniform cu sare și lăsați dovleceii în strecurătorul așezat peste un castron timp de o oră. Sarea nu numai că condimentează dovleceii, ci extrage apă suplimentară, împiedicând gratinul să se înmoaie.
Adăugați Gruyere, amidon de cartofi și nucșoară măcinată într-un castron și aruncați pentru a combina uniform. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 C).Folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de apă din dovlecei, apoi aranjați 1/3 din ele într-un singur strat într-un vas sigur pentru cuptor, cu laturile înalte. Acoperiți cu 1/3 din brânză. Faceți încă două straturi alternante de dovlecei și brânză, apoi turnați crema uniform peste tot.
Puneți gratinul la cuptor și coaceți până când dovlecelul este moale și brânza deasupra s-a rumenit.