Raspberry-Swirl Sweet Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de drojdie activă, zmeură iqf, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Zmeură Swirl Sweet Rolls, Zmeură Swirl Sweet Rolls, și Raspberry Swirl Rolls.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc moderat până la 9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă laptele cald în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul de aluat și se amestecă zahărul și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
4
Adăugați untul înmuiat, ouăle, coaja de lămâie rasă și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Sare De Mare
Unt
Ouă
5
Adăugați făina și bateți la viteză medie până se formează un aluat moale, aproximativ 3 minute. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când aluatul este moale și suplu, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământă-l cu mâinile de 2 sau 3 ori. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron ușor Uns cu unt. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Căptușiți fundul unei tigaie de 9 x 13 inci cu hârtie pergament, permițând hârtiei să se extindă pe laturile scurte. Ungeți hârtia și părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și, folosind un sucitor, rotiți-l într-un dreptunghi de 10 x 24 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
știft De Rulare
Tava De Copt
8
Într-un castron mediu, aruncați zmeura congelată cu zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți umplutura de zmeură uniform peste aluat. Înfășurați bine aluatul pentru a forma un bușten lung de 24 de inci. Lucrând rapid, tăiați jurnalul în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Rola
10
Tăiați fiecare sfert în 4 felii și aranjați-le în tigaia de copt, tăiați părțile în sus. Răsturnați orice fructe de pădure și suc de pe suprafața de lucru în tava de copt dintre rulouri. Acoperiți rulourile și lăsați-le să crească într-un loc cald până când sunt pufoase și au umplut tigaia, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Suc
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți rulourile timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt aurii și boabele clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați tigaia într-un suport pentru a se răci timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu untul și smântâna grea până când glazura este groasă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă Grea
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Inversați rulourile pe raft și îndepărtați hârtia pergament. Inversați rulourile pe un platou. Dollop glazura peste fiecare rola si se intinde cu o spatula offset.