Zmeură-Swirl Rulouri Dulci
Raspberry-Swirl Sweet Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de drojdie activă, zmeură iqf, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Zmeură Swirl Sweet Rolls, Zmeură Swirl Sweet Rolls, și Raspberry Swirl Rolls.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc moderat până la 9
Se toarnă laptele cald în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul de aluat și se amestecă zahărul și drojdia.
Lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul înmuiat, ouăle, coaja de lămâie rasă și sarea de mare.
Adăugați făina și bateți la viteză medie până se formează un aluat moale, aproximativ 3 minute. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când aluatul este moale și suplu, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământă-l cu mâinile de 2 sau 3 ori. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron ușor Uns cu unt. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 2 ore.
Căptușiți fundul unei tigaie de 9 x 13 inci cu hârtie pergament, permițând hârtiei să se extindă pe laturile scurte. Ungeți hârtia și părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și, folosind un sucitor, rotiți-l într-un dreptunghi de 10 x 24 inci.
Într-un castron mediu, aruncați zmeura congelată cu zahărul și amidonul de porumb.
Întindeți umplutura de zmeură uniform peste aluat. Înfășurați bine aluatul pentru a forma un bușten lung de 24 de inci. Lucrând rapid, tăiați jurnalul în sferturi.
Tăiați fiecare sfert în 4 felii și aranjați-le în tigaia de copt, tăiați părțile în sus. Răsturnați orice fructe de pădure și suc de pe suprafața de lucru în tava de copt dintre rulouri. Acoperiți rulourile și lăsați-le să crească într-un loc cald până când sunt pufoase și au umplut tigaia, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți rulourile timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt aurii și boabele clocotesc.
Transferați tigaia într-un suport pentru a se răci timp de 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu untul și smântâna grea până când glazura este groasă și răspândită.
Inversați rulourile pe raft și îndepărtați hârtia pergament. Inversați rulourile pe un platou. Dollop glazura peste fiecare rola si se intinde cu o spatula offset.
Se servește cald sau la temperatura camerei.