Zmeură-Swirl Rulouri Dulci

Zmeură-Swirl Rulouri Dulci
Raspberry-Swirl Sweet Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de drojdie activă, zmeură iqf, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Zmeură Swirl Sweet Rolls, Zmeură Swirl Sweet Rolls, și Raspberry Swirl Rolls.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele la foc moderat până la 9
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă laptele cald în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul de aluat și se amestecă zahărul și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Adăugați untul înmuiat, ouăle, coaja de lămâie rasă și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
OuăOuă
5
Adăugați făina și bateți la viteză medie până se formează un aluat moale, aproximativ 3 minute. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până când aluatul este moale și suplu, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământă-l cu mâinile de 2 sau 3 ori. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron ușor Uns cu unt. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Căptușiți fundul unei tigaie de 9 x 13 inci cu hârtie pergament, permițând hârtiei să se extindă pe laturile scurte. Ungeți hârtia și părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și, folosind un sucitor, rotiți-l într-un dreptunghi de 10 x 24 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
Tava De CoptTava De Copt
8
Într-un castron mediu, aruncați zmeura congelată cu zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți umplutura de zmeură uniform peste aluat. Înfășurați bine aluatul pentru a forma un bușten lung de 24 de inci. Lucrând rapid, tăiați jurnalul în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați fiecare sfert în 4 felii și aranjați-le în tigaia de copt, tăiați părțile în sus. Răsturnați orice fructe de pădure și suc de pe suprafața de lucru în tava de copt dintre rulouri. Acoperiți rulourile și lăsați-le să crească într-un loc cald până când sunt pufoase și au umplut tigaia, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SucSuc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți rulourile timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt aurii și boabele clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați tigaia într-un suport pentru a se răci timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu untul și smântâna grea până când glazura este groasă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Inversați rulourile pe raft și îndepărtați hârtia pergament. Inversați rulourile pe un platou. Dollop glazura peste fiecare rola si se intinde cu o spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Spatula OffsetSpatula Offset
16
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista