Zmeură-Swirl Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 20 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cremă de brânză, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zmeură Swirl Cheesecake Baruri, Zmeură Swirl Cheesecake Baruri # SundaySupper, și Zmeură Nutella Swirl Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 325 F. Linia de 8-inch pan pătrat cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra la 2 laturi opuse ale pan; spray folie cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în tigaie.
Coaceți 12 minute. Se răcește 15 minute.
Între timp, într-un alt castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se omogenizează. Bateți în făină și extract de migdale.
Se toarnă peste crusta răcită. Picătură gem de lingurițe peste aluat; swirl gem prin aluat cu cuțit pentru design marmorat.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri; acoperiți fiecare bară cu 1 zmeură. A se păstra la frigider.