Zmeură nuc Torte necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 591 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nuci măcinate, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Zmeură Nuc Torte, Nuc Zmeură Torte, și Nuc Zmeură Torte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Într-un castron mediu amestecați împreună făina, praful de copt, 1/2 linguriță de sare și nucile măcinate. Pune deoparte. Într-un castron mic, bateți 1 1/2 cești de cremă până când se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare combinați 1 1/2 căni de zahăr, ouă și 3 lingurițe de vanilie. Bateți 5 minute la cea mai mare viteză a unui mixer electric. îndoiți amestecul de făină alternativ cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a face glazura: într-un castron mare combinați crema de brânză, 1 cană zahăr 1/8 linguriță sare și 1 linguriță vanilie. Bateți până se omogenizează. Într-un castron mic separat, bateți 1/12 căni de frișcă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a asambla tortul: împărțiți fiecare strat în jumătate orizontal pentru a forma 4 straturi.
8
Așezați 1 strat pe placa de servire; întindeți cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat; se întinde cu 1/2 cană de conserve. Se acoperă cu al 3-lea strat; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Frost părți de tort cu glazura, rezervând aproximativ 1 ceasca pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți conservele rămase deasupra tortului. Folosind o pungă de patiserie și un vârf stea, țeavă rezervat glazura într-un design zăbrele pe partea de sus a tort, țeavă de frontieră în jurul marginilor de sus și de jos de tort. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform