Zmeură Nuc Torte
Zmeură nuc Torte necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 591 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nuci măcinate, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Zmeură Nuc Torte, Nuc Zmeură Torte, și Nuc Zmeură Torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Într-un castron mediu amestecați împreună făina, praful de copt, 1/2 linguriță de sare și nucile măcinate. Pune deoparte. Într-un castron mic, bateți 1 1/2 cești de cremă până când se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Într-un castron mare combinați 1 1/2 căni de zahăr, ouă și 3 lingurițe de vanilie. Bateți 5 minute la cea mai mare viteză a unui mixer electric. îndoiți amestecul de făină alternativ cu frisca.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Pentru a face glazura: într-un castron mare combinați crema de brânză, 1 cană zahăr 1/8 linguriță sare și 1 linguriță vanilie. Bateți până se omogenizează. Într-un castron mic separat, bateți 1/12 căni de frișcă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestecul de brânză cremă.
Pentru a asambla tortul: împărțiți fiecare strat în jumătate orizontal pentru a forma 4 straturi.
Așezați 1 strat pe placa de servire; întindeți cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat; se întinde cu 1/2 cană de conserve. Se acoperă cu al 3-lea strat; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Frost părți de tort cu glazura, rezervând aproximativ 1 ceasca pentru decorare.
Întindeți conservele rămase deasupra tortului. Folosind o pungă de patiserie și un vârf stea, țeavă rezervat glazura într-un design zăbrele pe partea de sus a tort, țeavă de frontieră în jurul marginilor de sus și de jos de tort. A se păstra la frigider.