Zmeură De Zmeură

Zmeură De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați jaluzelele de zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 651 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zmeură, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, zahărul și sarea până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mic separat, amestecați împreună oul cu 1 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Făinați ușor o suprafață de lucru curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Rulați 1/2 de foietaj într-un dreptunghi de 11 x 9 1/2 inch, poziționându-l astfel încât partea mai scurtă să fie în partea de sus a spațiului de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați dreptunghiul în 3 coloane verticale egale. Acoperiți jumătatea inferioară a fiecărui dreptunghi cu aproximativ 1 lingură îngrămădită din amestecul de cremă de brânză și acoperiți cu zmeură. Îndoiți aluatul pentru a forma un buzunar și folosiți degetele pentru a sertiza și sigila părțile laterale ale aluatului. Tăiați liniile orizontale deasupra aluatului, la o distanță de 1/2 inch. Folosiți degetele pentru a deschide ușor tăieturile până când umplerea se uită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Periați fiecare dreptunghi cu spălare de ou și așezați-l pe foaia de copt. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți produse de patiserie până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați într-o grătar pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista