Zmeură De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați jaluzelele de zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 651 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zmeură, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză, zahărul și sarea până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mic separat, amestecați împreună oul cu 1 linguriță de apă.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată.
Rulați 1/2 de foietaj într-un dreptunghi de 11 x 9 1/2 inch, poziționându-l astfel încât partea mai scurtă să fie în partea de sus a spațiului de lucru.
Tăiați dreptunghiul în 3 coloane verticale egale. Acoperiți jumătatea inferioară a fiecărui dreptunghi cu aproximativ 1 lingură îngrămădită din amestecul de cremă de brânză și acoperiți cu zmeură. Îndoiți aluatul pentru a forma un buzunar și folosiți degetele pentru a sertiza și sigila părțile laterale ale aluatului. Tăiați liniile orizontale deasupra aluatului, la o distanță de 1/2 inch. Folosiți degetele pentru a deschide ușor tăieturile până când umplerea se uită.
Periați fiecare dreptunghi cu spălare de ou și așezați-l pe foaia de copt. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Coaceți produse de patiserie până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci ușor.