Zmeură Crumble Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de zmeură. Această rețetă servește 9 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 499 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr de cofetari, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Crumble Baruri, zmeură crumble baruri, și Zmeură și ciocolată Crumble baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și amestecați la viteză medie doar până când sunt combinate. Cu mixerul scăzut, adăugați vanilia.
Cerneti faina si sarea impreuna si, cu mixerul pe jos, adaugati incet la amestecul de unt, amestecand pana cand aproape se reuneste intr-o bila. Întoarceți aluatul pe o placă. Bateți ușor două treimi din aluat uniform pe fundul unei tigaie pătrate de 9 inci și aproximativ 1/4 inci în sus pe laturi.
Răspândiți cu gemul, lăsând o margine de 1/4 inch.
Amestecați granola în aluatul rămas cu mâinile. Rupeți aluatul în bucăți mici și distribuiți-l deasupra gemului, acoperind cea mai mare parte a suprafeței.
Presărați migdalele deasupra.
Coaceți barele timp de 45 de minute, până se rumenesc ușor.
Se răcește complet și se taie în 9 sau 12 bare.
Presărați ușor cu zahărul cofetarilor.