Zmeura Tiramisu

Zmeura Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu de zmeură. O porție conține 851 calorii, 19g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de migdale, ciocolată semidulce, lichior de portocale pe bază de brandy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Zmeura Tiramisu, Zmeura Tiramisu, și Zmeura tiramisu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați zmeura cu 6 linguri de zahăr. Zdrobiți câteva fructe de pădure; deoparte. Într-un castron mic, dizolvați 1 cană de zahăr în 1/3 cană de apă fierbinte. Când este dizolvat, amestecați Grand Marnier și apă rece; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți gălbenușurile de ou cu 6 linguri de zahăr până se formează panglici, aproximativ 5 minute. se amestecă în mascarpone până se omogenizează. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, cu bătătoare curate, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în amestecul de mascarpone, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Periați ladyfingers pe ambele părți cu sirop Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
SiropSirop
4
Așezați pe fundul și părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Lingurați zmeura uniform peste ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Întindeți 1/2 din amestecul de mascarpone peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați așchii de ciocolată peste cremă, apoi acoperiți cu amestecul de cremă rămas. Se acoperă cu migdale prăjite. Acoperiți cu plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
MigdaleMigdale
CremăCremă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista