Zmeura Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu de zmeură. O porție conține 851 calorii, 19g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de migdale, ciocolată semidulce, lichior de portocale pe bază de brandy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Zmeura Tiramisu, Zmeura Tiramisu, și Zmeura tiramisu.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați zmeura cu 6 linguri de zahăr. Zdrobiți câteva fructe de pădure; deoparte. Într-un castron mic, dizolvați 1 cană de zahăr în 1/3 cană de apă fierbinte. Când este dizolvat, amestecați Grand Marnier și apă rece; deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou cu 6 linguri de zahăr până se formează panglici, aproximativ 5 minute. se amestecă în mascarpone până se omogenizează. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, cu bătătoare curate, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în amestecul de mascarpone, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi.
Periați ladyfingers pe ambele părți cu sirop Grand Marnier.
Așezați pe fundul și părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Lingurați zmeura uniform peste ladyfingers.
Întindeți 1/2 din amestecul de mascarpone peste zmeură.
Presărați așchii de ciocolată peste cremă, apoi acoperiți cu amestecul de cremă rămas. Se acoperă cu migdale prăjite. Acoperiți cu plastic și refrigerați peste noapte.