Ziua Recunostintei cu dulce de leche și mere Empanadas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ziua Recunoștinței cu Dulce de leche și Apple Empanadas. Această rețetă face 12 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 280 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de mere, dulce de leche, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Dulce De Leche Bananan Empanadas cu nuci, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și Dulce De Leche plăcintă cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați merele, zahărul, scorțișoara, nucșoara și dulce de leche într-un castron și amestecați bine.
Se amestecă apa și oul bătut într-un castron mic. Set aside.To asamblați lingura empanadas amestecul dulce de leche și mere pe centrul discurilor empanada.
Ungeți marginile discurilor empanada cu amestecul de ou și apă (acest lucru îi va ajuta să sigilezemai bine).Îndoiți discurile empanada și sigilați marginile, folosiți o furculiță pentru a ajuta la sigilarea empanadelor.Periați ușor partea superioară a fiecărei empanada cu restul amestecului de ouă, acest lucru va da o strălucire aurie frumoasă atunci când se coace.
Așezați empanadele pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie pergament.
Lăsați-i să se odihnească cel puțin 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până devine auriu.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Această postare face parte din Blog
Her ' s Holiday Parties serie editorială, făcută posibilă de Cracker Barrel.