Ziua Recunostintei Cidru Sangria

Ziua Recunostintei Cidru Sangria
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cidrul Sangrian de Ziua Recunoștinței. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 197 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, măr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sangria Ziua Recunostintei, Sangria De Cidru, și Sangria De Cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Ziua Recunostintei Cidru Sangria
Ingrediente de care veți avea nevoie
SangriaSangria
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
4
Ingrediente4 1/2 căni de cidru de mere (fără alcool)2 linguri de zahăr6 cuișoare întrege4 bastoane de scorțișoară4 boabe de ienibahar1 măr, miez și felii subțire1 pere bartlett roșii, miez și felii subțire12 oz. struguri fără semințe (îmi plac strugurii rotunzi fără semințe de vacanță din produsele Melissa)1 sticlă de vin roșu-Shiraz și Syrah funcționează bine1 / 2 cană Cointreau sau triple sec1 / 4 cană brandy1 1/2 linguriță vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Fără SemințeStruguri Fără Semințe
Bartlett PearBartlett Pear
Cidru De MereCidru De Mere
CointreauCointreau
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
ShirazShiraz
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
5
Porții: 8-10
6
Cheia Kosher: Pareve
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista