Zito (Zhito / Koljivo) - Budincă De Grâu Sârbă
Zito (Zhito / Koljivo) - Budinca de grâu sârbă este un desert care servește 3. Pentru 3,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 32g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1533 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți fructe de pădure, migdale albite, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cevapi Sârbi, Varză Sârbă, și Salată Sârbă De Cartofi.
Instrucțiuni
Aduceți un fierbător de apă la fiert. Continuați să reumpleți și să încălziți după cum este necesar ca sursă de apă în fierberea grâului.
Puneți boabele de grâu într - o cratiță de 2 până la 3 litri. Acoperiți cu apă, la aproximativ doi centimetri deasupra nivelului fructelor de pădure. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 15 secunde.
Adăugați apă nouă la grâu, aceeași cantitate ca înainte. Repetați până când ați adus grâul și apa la fierbere de șapte ori. În timpul celui de-al șaptelea fierbere, adăugați sarea. Nu scurgeți.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și înfășurați cu Prosoape (Vezi nota bucătarului).
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei peste noapte.
A doua zi, scurgeți orice apă care nu a fost absorbită peste noapte. Măcinați bine boabele de grâu într-un robot de bucătărie sau într-o mașină de tocat carne. (Dacă utilizați un blender, trebuie să lucrați în loturi foarte mici.)
Transferați grâul într-un castron și lăsați-l deoparte. Măcinați nucile până la fin; adăugați zahărul cofetarilor și procesați până când nucile formează o masă fină.
Adăugați grâul măcinat și pulsați până se amestecă.
Lingurați koljivo într-un vas de servire, de preferință un castron de sticlă transparentă, cu laturi drepte.
Garnisiți lipind migdale sfărâmate peste tot, ca un porc spinos.
Bateți smântâna într-un vas de sticlă sau metal cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Se servește cu lingura îngrămădită în boluri decorative mici sau cupe cu cremă, acoperite cu o păpușă de frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "