Ziti cu cârnați, ceapă și fenicul
Ziti cu cârnați, ceapă și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 481 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de piper, apă, pene de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Cârnați italieni și sandviș în stil Fontina Shooter cu ceapă, ardei, fenicul și roșii uscate la soare, Tigaie picantă ziti cu ardei și ceapă, și Ziti cu un singur vas cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați feniculul, rezervați frunzele și bulbul.
Tăiați bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare bec pe jumătate pe lungime în felii (1/4-inch grosime).
Tăiați felii de bec în bucăți lungi de 2 inci. Tăiați frunzele de fenicul pentru a măsura 1/3 cană.
Aduceți 6 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-un vas mare. Se amestecă pastele; acoperiți parțial și reveniți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 8 minute sau pana cand pastele sunt aproape al dente, amestecand ocazional.
Scurgeți pastele într-un colizor peste un bol, rezervând 2 căni de apă de gătit.
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Scoateți cârnații din carcase.
Adăugați cârnați în cuptorul olandez; gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând să se sfărâme. Împingeți cârnați într-o parte a tigaiei.
Adăugați ceapa în spațiul deschis în tigaie; gătiți 1 minut sau până când ceapa începe să se înmoaie. Se amestecă ceapa în cârnați. Împingeți amestecul de ceapă într-o parte a tigaiei.
Adăugați bulbul de fenicul pentru a deschide spațiul în tigaie; gătiți 1 minut sau până când feniculul începe să se înmoaie. Se amestecă fenicul în amestecul de ceapă. Se amestecă piperul și 1/4 linguriță de sare; gatiti 1 minut. Mutați amestecul de cârnați și fenicul pe marginile exterioare ale tigaiei, lăsând un spațiu deschis în centru.
Adăugați 1/4 cană pastă de roșii pentru a deschide spațiul în tigaie; gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă pasta de roșii în amestecul de fenicul.
Adăugați apă de gătit rezervată 2 căni în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când feniculul este fraged.
Adăugați frunze de fenicul și paste; gătiți 2 minute sau până când pastele sunt al dente, aruncând pentru a combina.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.