Zippy Cheese Dip
Zippy Cheese Dip ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 28 de porții cu 150 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, roșii conservate, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Zippy Vegetable Dip, Zippy Dill Vegetable Dip și Zippy Macaroane și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Intr-o cratita, caliti ceapa in unt pana se inmoaie.
Adăugați roșii, brânză, sos Worcestershire, boia de ardei, sare și sos de ardei iute. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand branza se topeste.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la 160°.
Se serveste calde cu biscuiti. Păstrați resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator