Zinfandel Strawberry Fleac
Rețeta Zinfandel Strawberry fleac ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 25 minute. Pentru $2.28 pe portie, veți obține un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 322 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de struguri, căpșuni, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Strawberry Zinfandel Fleac, Căpșuni Rubarbă Zinfandel Crepes, și Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați vinul și 1/3 cană de zahăr. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/2 cana. Puneți cratița în apă cu gheață și amestecați amestecul timp de 3 minute. Se amestecă căpșunile și vanilia.
Între timp, tăiați o prăjitură pe jumătate în lățime (salvați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare). Cub tort rămas; pus deoparte.
Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul rămas; bateți până se formează vârfuri moi.
Într-un 3-qt. castron sau castron de servire din sticlă, strat o treime din cuburile de tort, amestecul de căpșuni și toppingul biciuit. Repetați de două ori. Se răcește până la servire.
Se ornează cu căpșuni suplimentare.