Zimbri prăjiți cu sos de tigaie catifelat

Zimbri prăjiți cu sos de tigaie catifelat
Zimbrul prăjit cu sos de tigaie catifelat este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coriandru măcinat, chimen măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de Hamburger de bizon în sos de legume, Friptură De Bizon Fiert Cu Bere, și Friptură de oală cu sos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați chimenul, boiaua, usturoiul, coriandrul și 1 1/2 linguriță. sare. Frecați friptura cu 1 lingură. ulei și amestec de condimente pat peste tot friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într - un cuptor olandez sau alte grele 5-la 6-qt. oală, căldură 1 lingură. ulei la foc mediu. Prăjiți maro pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, adăugând încă 1/2 lingură. ulei la jumătatea rumenirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Transferați friptura pe o farfurie și ștergeți oala cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați 1/2 lingură. ulei în oală, puneți friptura înapoi în oală și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 135, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați friptura pe o tăietură cu margini și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Adăugați 1 lingură rămasă. uleiul și făina la oală și, la foc mediu, bateți 1 până la 2 minute pentru a găti făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Bateți în pasta de roșii. Bateți încet bulionul de vită și aduceți la foc mic. Gatiti sosul pana se ingroasa usor, batand frecvent, 7-9 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Feliați friptura subțire și serviți cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
* Disponibil la piețele Whole Foods și la cererea măcelarului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista